Декларация за поверителност

Уважаеми потребители, прочетете внимателно тази декларация, преди да ползвате този електронен магазин, за да сте запознати с правата си за защита на лични данни като европейски граждани при ползване на нашата услуга.

true.beer е интернет сайт за електронна търговия собственост на “Биринчеви” ЕООД. “Биринчеви” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление в гр. София, ж.к. Стрелбище, бл.4, ЕИК 204451981.

  1. Защита на личните данни

    За да може да осъществят поръчка, Потребителите на сайта предоставят данни като имена, електронен адрес (email), физически адрес за доставка (евентуално различен адрес и данни за фактура) и телефон. Потребителите, които правят покупка през сайта, се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от сайта по електронен път за доставка на поръчани стоки. Също така ползваме тези данни за връзка с Вас за потвърждаване, уточняване детайли за поръчка, или за да Ви уведомим, ако е настъпила промяна. Предоставените от Потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни, промоционални и други цели.

    Информацията, която предоставяме на куриерските фирми за извършване на услугата са: имена на получателя, адрес за доставка и телефонен номер и данни за поръчката (съдържание на пратката, обем, тегло, стойността при наложен платеж). Ако не сте съгласни с предоставянето на тези данни на куриерските фирми, моля не използвайте сайта на true.beer.

    true.beer се задължава да съхранява данните на Клиентите/Потребителите по сигурен начин (на сигурна техническа инфраструктура) и да спазва установени процедури за защита на тези данни от страна на служителите си. В случай на установен злоумишлен пробив в системата и възможност за изтичане на данни, се задължаваме да ви уведомим в срок от 72 часа, разкривайки всичката информация налична за нас относно атаката.

  2. Достъп до лични данни от страна на клиента

    Съгласно Закон за защита на личните данни, Потребителят / Клиентът има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел и са станали достояние на true.beer при ползване от него на сайта, както и на поправка на тези лични данни. Това означава, че имате право да поискате от нас извадка на всички лични данни, които пазим за Вас, включително информация за направените от Вас поръчки. Може да заявите това на имейл адрес poveritelno [кльомба] beerinchevy.com и ние ще Ви отговорим до 2 работни дни с извадката.

  3. Заличаване на данни

    Клиентът/Потребителят има право да заличи регистрацията (акаунта) си в true.beer по всяко време, стига да няма поръчки, които са в състояние на изпълнение. Ако има такива, те трябва да бъдат обработени и съответните платежни документи издадени, преди заличаване на регистрацията. Молбата за заличаване трябва да бъде отправена от елекронния адрес или телефонния номер, който Клиентът е предоставил в системата на true.beer, като наши служители ще се свържат с Вас до 3 работни дни за потвърждение.

    При поискване на заличаване true.beer ще заличи от системата си личните данни на Клиента, с изключение на данните, които фигурират в издадени фактури, тъй като те трябва да се пазят, съгласно счетоводните закони на страната и не могат да бъдат заличени.

  4. „Бисквитки“ (cookies) и анонимни данни

    true.beer записва на компютрите на потребителите т.нар. „бисквитки“ (cookies). Употребата им е обяснена в страницата Употреба на „бисквитки“. Моля запознайте се информацията изложена там, за да сте уведомени за това какво представляват те и как се ползват.

    Сайтът си запазва правото да използва IP адресите и други данни на потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закони, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

  5. Промени в Информацията за обработване на личните данни

    В случай на настъпили обстоятелства, които ни задължават да променим настоящата декларация за поверителност или други условия за ползване на true.beer, организацията ни се задължава да уведоми настоящите си Клиенти по електронен път на предоставените от тях имейл адреси, с цел да получи тяхното съгласие с новите условия.

  6. Защита на личната неприкосновеност на деца

    Ние разбираме важността от защита на личната неприкосновеност на децата в интерактивния онлайн свят. Този Уебсайт не е предназначен за или умишлено насочен към деца на и под 14-годишна възраст. Ние нямаме политика да събираме умишлено или да пазим информация за лица под 14-годишна възраст.

Официален дистрибутор на CastleMalting®